Adoptionsbesøg

Har I for nylig adopteret en hund, fra et internat/formidler, og vil komme godt fra start?

Med et adoptionsbesøg får I rådgivning i eget hjem omkring:

  • Hvordan I kan gøre jeres hund tryg ved jer og alt det nye
  • Forebyggelse/håndtering af problematisk adfærd
  • Prioritering af hvad der er vigtigst, at have i fokus med jeres hund, lige nu, og hvad der kan vente
  • Intro til belønningsbaseret træning og hvornår og hvordan, det vil være hensigtsmæssigt at starte træningen op
  • Sparring omkring hvad, der vil være relevant at lære jeres hund og hvordan
  • Specifikke problemstillinger, fx hunden stjæler mad, hvalpenapper, gør etc.
  • Pdf med grundig vejledning omkring ”at adoptere en gadehund” og intro til belønningsbaseret træning (klikkertræning) tilsendes.

Et adoptionsbesøg varer 1½ time og koster kr.950 (inkl. moms) i Kbh/omegn og Nordsjælland.

De fleste seriøse gadehundeorganisationer/internater fraråder, at man får gæster den første måneds tid, efter at hunden er flyttet hjem. Alt efter, hvordan I beskriver jeres hunds adfærd, justerer vi rammen for at mødes. For nogle hunde er det, at jeg ankommer, en god, tryg intro til det, at der kan komme gæster ind af døren, da jeg selvfølgelig bruger min viden om hundeadfærd til at gøre situationen til en tryg oplevelse for jeres hund. Her kan jeg også guide jer til, hvordan det vil være mest hensigtsmæssigt gøre mht. gæster fremadrettet så både jeres hund og gæster er trygge og sikre.

For andre hunde kan det være hensigtsmæssigt at være afskærmet til at starte med, indtil de er trygge ved situationen, og i nogle tilfælde, kan det være bedst at vi i først omgang tales ved fx over Zoom.

Jeg vil altid spørge ind til jeres oplevelser med jeres hund inden vi mødes, og eventuelt bede om et par små videoklip af jeres hund derhjemme/på tur, for at vurdere hvad der vil være bedst at gøre.

Et adoptionsbesøg er ikke til adfærdsrådgivning. Hvis I har brug for et mere omfattende adfærdsforløb og en personlig behandlingsplan, så hjælper jeg selvfølgelig gerne med dette.